fbpx
PERSONLIG TRÆNING
Personlig træning kan betyde mange ting. Hos os kan det indebære hjælp til smertebehandling, performance i sport, tekniktræning, livsstilsændringer og meget andet. Vores team af erfarne og kompetente personlige trænere vil være klar til at tage en snak med dig om netop dine behov.

EDDIE MURRAY

Eddie har 12 års erfaring inden for personlig træning. Eddie har blændende kompetencer inden for smertebehandling og movement.  Movement, funktionel træning, functionalnin

Uddannelser og certificeringer:
Z-health
Burdenko Method

SIMON HUSTED

Simon har 4 års erfaring inden for personlig træning. Han er en dygtig funktionel træner, hvor han arbejder meget med styrke- og vægtløftning, samt fri bevægelse. strength 

Uddannelser og certificeringer:
Cand. Scient. Sport Science
DGI CrossGym
Z-health

MICHAEL SCHJØTT

Michael har 7 års erfaring inden for personlig træning. Han er en af Danmarks dygtigste OCR-løbere, hvorfor han er en dygtig træner inden for dette. Michael har også mange års erfaring inden for funktionel træning. 

Uddannelser og certificeringer:
TRX
Sportsmassør
Personal trainer

SIMON SMITH

Simon har 8 års erfaring som personlig træner. Hans baggrund og uddannelse råder over ernæring og sundhed samt forskellige former for træning. Han har en masse energi og der er garanti for hi-fives til alle hans træninger. Udover personlig træning tilbyder han bootcamps med mulighed for forskellige målsætninger. 

Uddannelser og certificeringer:
Bsc. Global Nutrition and Health
Personlig træner
TRX

Adresse: 
Movement Method
Tomsagervej 2
8230 Aabyhøj

Kontakt:
E-mail: info@movementmethod.dk
Telefon: 50 75 71 05

Åbningstider center:
Man-fre: 06.00 - 22.00
Lør-søn: 08.00 - 16.00
Åbningstider telefon:
Man-fre: 10.00 - 14.00
Lør-søn: 10.00 - 12.00

FAQ