Hold

HOLDPLAN

HOLDBESKRIVELSE

For dig der bare gerne vil brænde igennem i en time. Funktionel består typisk af en opvarmning og herefter 1 eller flere workouts. Øvelserne tager udgangspunkt i funktionelle løft, eksplosivt arbejde og høj intensitet. Vi anbefaler, at du kender til grundlæggende løfteteknikker. 
Denne time tager udgangspunkt i bevægelse, mobilitet og balance i særlige færdigheder såsom håndstand, kravlebevægelser, typer af squats osv. Holdet kan være teknisk udfordrende til tider, men vores dygtige instruktører vil sørge for, at alle kan være med.

Vi bruger forskellige bokse kombinationer og kombinerer fodarbejde, hovedbevægelse og defensiv træning til at give dig en realistisk boksning oplevelse. Vi bruger også andet udstyr som kasser, sjippetorv og håndvægte til at give dig en mere holistisk træningsoplevelse.

Vægter du smidighed, mobilitet og kernestyrke højt, så er yoga noget for dig. Vores dygtige instruktører hjælper dig igennem de forskellige stillinger, så du føler dig tryg.  Du vil møde forskellige former for yoga, som vinyasa og stråla. Alle kan være med. 

UNDERVISERE

EDDIE MURRAY

Eddies sportslige baggrund er brydning og Mixed Martial Art. Eddie har en utrolig evne til at få dig til at bevæge dig bedre end du nogensinde har gjort. Han råder over 18 års erfaring som holdinstruktør.

Hold: Movement, Funktionel

STEFAN NØRRELUND

Stefan har undervist i diverse former for træning i over 8 år. Hans sportslige baggrund er styrke- og vægtløftning og crossfit. 

Hold: Funktionel

MIKKEL SCHLEICHER

Mikkel har en baggrund indenfor styrketræning, movement og cirkus, hvor han specialiserede sig i håndstand og partnerakrobatik. Han har tidligere undervist på cirkusskolen i København, bl.a. i fleksibilitet, håndstand og styrketræning.

Hold: Funktionel, Movement

FREDERIK FENGER

Frederrik har 8 års erfaring med muay thai og kampsport. Han kæmper stadig aktivt, hvor han har internationel erfaring fra bl.a Thailand. Han brænder for, at motivere og undervise ud fra det enkelte menneskes behov og ståsted.

Hold: Combat Fitness

KASPER STIG HENRIKSEN

Kasper sportslige erfaring er primært kajakroning samt redskabsgymnastik, yoga og movement. Han er god til at strikke spændende og udfordrende øvelser sammen på hans hold. Kasper har været holdinstruktør siden 2016.

Hold: Movement, Funktionel

BJÖRK SIGURDARDÓTTIR

Björk har over 10 års erfaring med yoga. Hun blev Yoga Allience certificeret i januar 2018 og har yderligere certificering fra Mindful Strength. Hun har været holdinstruktør i 3 år. 

Hold: Yoga, Funktionel

FABIENNE PAULY-TASKI

Fabienne underviser i Strala yoga, der er en yogaform baseret på naturlig bevægelse, og har fokus på vejrtrækning og at mærke efter. Yogastillingerne er kombineret gennem et flow og opbygger en balance mellem styrke, smidighed, stabilitet og mobilitet. 

Hold: Yoga

RINO KOSTIC

Hold: Funktionel

 

GIDEON MUTETI

Hold: Funktionel Boksning

Adresse: 
Movement Method
Tomsagervej 2
8230 Aabyhøj

Kontakt:
E-mail: info@movementmethod.dk
Telefon: 60 57 64 74

Åbningstider center:
Man-fre: 06.00 - 22.00
Lør-søn: 08.00 - 16.00
Åbningstider telefon:
Man-fre: 10.00 - 14.00
Lør-søn: 10.00 - 12.00

FAQ
Scroll to Top