Personlig træning

PERSONLIG TRÆNING
Personlig træning kan betyde mange ting. Hos os kan det indebære hjælp til smertebehandling, performance i sport, tekniktræning, livsstilsændringer og meget andet. Vores team af erfarne og kompetente personlige trænere vil være klar til at tage en snak med dig om netop dine behov.

EDDIE MURRAY

Eddie har 12 års erfaring inden for personlig træning. Eddie har blandende kompetencer inden for smertebehandling og movement. Han har været til diverse kurser i movement verdenen bl.a Ido Portal Corset og Movement X. Eddie har 7 års erfaring med personlig træning og over 20 års erfaring med ledelse i fitness branchen.  Movement, funktionel

Uddannelser og certificeringer:
Z-health
Burdenko Method
Certificering fra Oxygen Advantage

STEFAN NØRRELUND

Stefan blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2018 og har arbejdet selvstændigt siden. Han arbejder med alt fra smerter og rehabilitering, til styrke- og vægtløftning. Stefan arbejder derudover meget med livstilændringer.

Uddannelser og certificeringer:
BSc. Fysioterapi
Crossfit Level 1
Moderne smertevidens

BENJAMIN HJERTEMOD

Benjamin er specialiseret i movement træning. Movement bruges som en form for rehabilitering, generel mobilitet og styrke træning. Benjamin er også specialiseret i vane coaching.

SIMON SMITH

Simon har 8 års erfaring som personlig træner. Hans baggrund og uddannelse råder over ernæring og sundhed samt forskellige former for træning. Han har en masse energi og der er garanti for hi-fives til alle hans træninger. Udover personlig træning tilbyder han bootcamps med mulighed for forskellige målsætninger. 

Uddannelser og certificeringer:
Bsc. Global Nutrition and Health
Personlig træner
TRX

SOPHIA AMALIE KJELDBERG

Sophia har 2 års erfaring som personlig træner, og har stor interesse i at hjælpe andre med at finde glæden ved bevægelse og træning. Hun elsker at nørde træning og derudover arbejde med kost og vaner.

Uddannelse og certificeringer:
EHFA certificeret Personlig træner
Certificeret kostvejleder
Precision Nutrition Coach Level 1 Landsunderviser – Bevæg Dig For Livet – Fitness

MIKKEL SCHLEICHER

Mikkel brænder for at gøre folk stærkere, mere fleksible og generelt bedre til at bruge deres kroppe. Mikkel arbejder med generel styrketræning og movement og er specialiseret i håndstand, gymnastisk styrketræning af overkroppen, samt fleksibilitetstræning.

Uddannelser og certificeringer:
Cand. Scient. Idræt & Sundhed
Active Ageing Trainer (EQF 4)

Adresse: 
Movement Method
Tomsagervej 2
8230 Aabyhøj

Kontakt:
E-mail: info@movementmethod.dk
Telefon: 60 57 64 74

Åbningstider center:
Man-fre: 06.00 - 22.00
Lør-søn: 08.00 - 16.00
Åbningstider telefon:
Man-fre: 10.00 - 14.00
Lør-søn: 10.00 - 12.00

FAQ
Scroll to Top