Om os

OM OS
VISION
Movement Method er et funktionelt træningscenter med fokus på bevægelse, rehabilitering og performance. Vores vision er at opstille de mest optimale rammer for, at alle kan få en mulighed for at indfri deres individuelle træningsmål, hvorfor vores høje kvalitet af personlig træning og holdtræning er en vigtig del af Movement Method.

TEAM

Vores team består af dygtige personlige trænere og holdinstruktører med mange års erfaring inden for træning og rehabilitering. Vi har mange forskellige sportslige baggrunde såsom boldspil, brydning, YOGA, styrkeløft, MMA m.m. og vi er alle indstillet på at hjælpe alle vores medlemmer gennem intelligent og korrekt planlagt træning, som vi mener vil skabe resultater for dig.

DIG

Hos Movement Method vil gøre vores bedste for at skabe det bedste træningsmiljø for dig. Vi sætter dine målsætninger og behov i centrum, hvilket du opleve både i din frie træning og på vores specifikke hold. Movement, funktionel træning, functional training, OCR, obstacle course race, yoga, strala yoga, styrketræning, strength training, personlig træning, personal training, pt, z-health, painfree, smertefri

METODOLOGI
Z-Health
Det engelske ordsprog ”if you don’t use it, you lose it” passer på den menneskelig krop. Z-Health systemet bruges til at genfinde og genoptræne nerveforbindelser som med tiden er blevet fortrængt af kroppen. Gennem neurovidenskab fremmer Z-Health træningspræstation og nedsætter smerte. Z-Health anvender et såkaldt test-, øvelse-, retestsystem, således klient såvel som træner med sikkerhed ved, hvilke øvelser der skal implementeres i forløbet fremadrettet.

Vi ved, alle mennesker er forskellige og har hver deres unikke nervesystem. Derfor skræddersyer vi hos Movement Method et personligt program af øvelser til netop din smertebehandling. Træningsprogrammet tilrettelægges efter en systematisk, videnskabelig metode, der tager udgangspunkt i dine kropslige begrænsninger, som hindrer en smertefri hverdag. Sammen undersøger vi hvilke øvelser, der nedsætter disse begrænsninger. Øvelserne udbygges skridt for skridt, så du altid er garanteret en reel effekt af dit program. Z-Health er blot ét af de træningssystemer vi anvender hos Movement Method, og kan være en genvej for dig til at blive smertefri.

Adresse: 
Movement Method
Tomsagervej 2
8230 Aabyhøj

Kontakt:
E-mail: info@movementmethod.dk
Telefon: 60 57 64 74

Åbningstider center:
Man-fre: 06.00 - 22.00
Lør-søn: 08.00 - 16.00
Åbningstider telefon:
Man-fre: 10.00 - 14.00
Lør-søn: 10.00 - 12.00

FAQ
Scroll to Top